Bandits Incorporated leverer fullservice webløsninger inhouse med udgangspunkt i dine behov.

Downloads

Bandits Inc. downloadcenter - din vej til en opdateret computer. Dit digitale samlingspunkt, hvor du kan download det du behøver for en sikker og optimeret oplevelse på nettet.

 

Formålet med denne side er, at sikrer at du får den optimale oplevelse af vores produkt. Her er mulighed for at hente de nyeste plugins og medieafspillere, samt script til at udvide din hjemmesides funktionalitet. Dette er ikke kun et tilbud til vores kunder.... den side er under opbygning.

Gratis Photoshop Plug-ins samling

Photoshop plug-ins er tilføjelserne som styrke din kreativitet. De gør ofte en komplikeret opgave meget nemmere, og hjælper med af skabe fantastiske effekter. Der findes en masse gratis Photoshop plugis på nettet. Vi har forsøgt at samle de fleste her.

 

Læs mere...

Portraiture (15 dages prøve)

Portraiture 2 gør livet meget nemmere for os der laver modelbilleder, og dermed også hud retouchering. Programmet, eller plugin, er super enkel at bruge, og fungere ganske enkelt perfekt og hurtigt.

 

Den nyeste opdatering til programmet kan nu arbejde i 64 bit på Mac OS X, varianterne til Windows Vista og 7 findes allerede. Denne nye udgave er samtidig kompatibel med Photoshop CS5, Extended udgave og Elements 8. Opdateringen er gratis for eksisterende brugere. Man kan også prøve programmet/plugin i 15 dage, det er den fulde version. Du finder program og information her.

 

Adobe Flash Player

Adobe Flash (Før Macromedia Flash), eller bare Flash, er et program eller plug-in, udviklet af softwarefirmaet Adobe (Før Macromedia). Flash bruges generelt til grafiske elementer og enkle computerspil. Men på det seneste er man begyndt at benytte Flash til hele hjemmesider, og mange diskuterer om Flash er fremtiden frem for alternative programmeringsformer.

 

Læs mere...

Internet Explorer for Windows

Windows Internet Explorer (tidligere Microsoft Internet Explorer, ofte forkortet IE) er en webbrowser fra Microsoft. Internet Explorer er den mest udbredte browser med en anslået markedsandel på 80-90 % (januar 2007).


Den seneste version af Internet Explorer er version 7, der blev frigivet 18. oktober 2006 (dansk udgave 21. december 2006). Det er første nye udgave i 5 år. Version 7 kan dog kun benyttes på Windows XP SP2 og nyere udgaver af Microsoft Windows. Version 6 kan benyttes på de fleste udgaver af Windows, mens Internet Explorer til Macintosh (der i realiteten er et helt andet program) ikke længere udvikles. Sidste udgave til Macintosh er Internet Explorer 5.2.

Læs mere...

Adobe Reader

Adobe Acrobat er Adobes PDF fortolker, som blandt andet muliggøre af man kan betragte og redigere pdf'er gennem browseren. Portable Document Format (PDF) er et åben standard-filformat skabt af Adobe Systems i 1993. Det bliver nu forberedt til at blive en ISO-standard. PDF bliver anvendt til at repræsentere 2-dimensionelle dokumenter i et apparatuafhængigt og skærmopløsningsuafhængigt dokument med fast opsætning.

 

Download plugin her