Bandits Incorporated leverer fullservice webløsninger inhouse med udgangspunkt i dine behov.

Web-browser

En webbrowser er en computer-applikation, der bruges til at hente og vise bl.a. HTML-dokumenter (web-sider) fra webservere rundt omkring i verden. En delmængde af internettet med disse dokumenter er kendt som World Wide Web.


En webbrowser kan sammenlignes med et fjernsyn, hvor man modtager forskellige tv-programmer. Kommunikation mellem webserver og webbrowser foregår hovedsagelig med HTTP-protokollen. De fleste webbrowsere understøtter dog også andre protokoller, såsom FTP, gopher og HTTPS (en SSL-krypteret version af HTTP).

 

Som i den virkelige verden, er der også nettet opstillet regler og rammer for teknologien. Disse er definere af W3C. Da vi lever af at levere indhold til din browser, har vi selvfølgelig fokus på, gennem overholdelse af disse standarter, at oplevelse er i overensstemmelse med det reelle produkt. Desværre har browserproducenterne ikke samme fokus.

Forskellige browsere tolker forskellig og ingen overholder samtlige standarter. Men graden af overholdelse variere fra browser til browser Dog er der en tendens til, at nyere browsere overholder langt flere standarter, og at Windows desværre både er den dominerende, men også klassen sorte får med markant laveste grad af overholdelse af fastsatte standarter.

 

Der er mange måder at teste på om din eksisterende browser overholder standarterne. En metode er, at test DOM gennem ACID3. Selvom vihar vores personlige favoritter, vil vi ikke direkte anbefale den ene frem for den anden. Men som hovedregel kan stærk anbefales, at opgradere til den nyeste version.

 

Dog med en undtagelse Internet Explorer. Internet Explorer 6 (IE6) blev frigivet tilbage i 2001. Erstatningen - Internet Explorer 7, blev frigivet for over tre år siden tilbage i 2007. Moderne webbrowsere som f.eks Internet Explorer 8, FireFox, Opera, Google's Chrome og Apple's Safari levere langt bedre, langt sikrere og ikke mindst langt hurtigere online oplevelser. Hos Bandits Inc. bruger vi uhensigtsmæssigt lang tid på, primært gennem udvidelses-applikationer og browserhacking, at sikrer at de hjemmesider vi udvikler til alle andre browser også virker til IE 6. Præmissen er derfor enkel: IE 6 er gammeldags, usikker, støtter ikke vigtige web-standarder, og bør derfor udfases.

 

Det handler ikke om at være anti-Microsoft, men at vi tilskynder folk til at flytte til moderne browsere som Internet Explorer 8, FireFox, Opera, Chrome og Safari . Derfor opfordrer vi til, at du opgradere din browser, løfter laveste fællesnævner, sikrer din computer og hjælper os med at udvikler et bedre internet. - Du kan finde de nyeste browsere her.